Per què e-Ports?

Perquè tot són avantatges.

e-Ports és molt més que el teu proveïdor d’Internet a les Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona, Franja de Ponent i Castelló.

Som els teus proveïdors de qualitat, confiança i transparència.

Compromesos al 100% amb tu

Atenció al client i servei de proximitat

El nostre món no gira al voltant del Sol, sinó de tu, i ens agrada que ho sàpigues. Això significa que una vegada siguis d’e-Ports, et continuarem prestant tota l’atenció que necessitis.

Només has de contactar amb nosaltres i una persona del nostre equip (no una màquina) buscarà la millor fórmula per resoldre la teva consulta, oferint-te un servei àgil de tu a tu.

Si t’ha de picar alguna cosa, que no sigui la butxaca

Preus competitius

No volem que el preu sigui un problema, per això, busquem totes les fórmules possibles per oferir-te les millors tarifes d’Internet, mòbil i/o fix.

Si et passes a e-Ports, podràs triar entre diferents preus estàndard o configurar la teva tarifa a mida. Així, si has de començar a estalviar, que sigui per fer vacances i no per pagar factures.

Tan transparents com l’aigua

Sense compromisos ni limitacions

Et proveïm d’Internet sense límits (ni de velocitat ni de dades) ni compromisos (sí, tal com és: SENSE PERMANÈNCIA) ni lletra petita (perquè no ens agrada).

Des del primer moment t’explicarem al mil·límetre tots els detalls dels serveis e-Ports que t’interessin per deixar que les sorpreses només te les donin en ocasions especials.

Tenim una connexió molt especial

Infraestructura tecnològica pròpia

Tu i tots i cadascun de vosaltres sou igual d’importants per a nosaltres. I com tot va bé fins que et quedes sense senyal, per evitar-te aquesta fase de nervis, hem treballat de valent per aconseguir tenir la xarxa pròpia de telecomunicacions més extensa de les Terres de l’Ebre.

Arribem on no arriben els altres, perquè podem instal·lar Internet a qualsevol lloc, tant per a particulars com per a professionals. Consulta el nostre mapa de cobertura

Que l’espera només sigui a la consulta del metge

Invertim en la qualitat de la connexió

Com que estem segurs que les llargues esperes no t’entusiasmen, vam decidir tenir presència als principals punts d’intercanvi de trànsit de dades. I potser t’estaràs preguntant per a què et serveix això.

L’avantatge per a tu és molt important: disposar de la connexió més ràpida. Com? Reduint el camí que la informació recorre des que la demanes fins que la reps.

Si una idea és bona, és bona

Sempre oberts a noves propostes

Estem sempre oberts a noves idees i col·laboracions, el que ens ha portat a participar en projectes molt interessants en esports, cultura, esdeveniments, oci…