En vols més?

A e-Ports tenim el que necessites,

siguis autònom, empresa, negoci, administració pública, un petit o gran esdeveniment…

Sabem que per a tu el teu projecte és molt important i, per això, busquem les soluciones més innovadores per ajudar-te a expandir-te amb serveis integrals fets a mida.

Estudi de consums

Personalitzat i sense compromís

Vols estalviar en les teves factures? Segur que sí! I en això, nosaltres et podem donar un cop de mà. Et farem un estudi de consums personalitzat i sense compromís per trobar les millors tarifes d’Internet, mòbil i telefonia fixa adaptades a les necessitats del teu negoci, empresa, projecte… Amb e-Ports estalviaràs alhora que millorem les teves comunicacions.

Xarxes wifi per a esdeveniments

Valor afegit per a la teva marca

A l’hora d’organitzar un concert, festival, espectacle, exposició (o qualsevol idea que et passi pel cap), on hagi d’acudir un gran nombre de persones, no oblidis contractar un servei professional de wifi d’alta densitat com el que t’oferim a e-Ports.

Zones wifi públiques i exteriors

Wifi d’alt rendiment allà on vulguis

Acosta els teus ciutadans a tu. Com? Amb zones wifi e-Ports allà on vulguis. És fàcil, és rentable i és sinònim de progrés. Aprofita la tecnologia per millorar la vida dels ciutadans i avançar cap a la modernitat.

Social wifi i Facebook login

Connecta la teva marca amb els teus clients

Si busques activacions per a la teva marca, e-Ports t’ofereix una solució innovadora que t’ajudarà a augmentar la teva presència on-line. Internet gratis per als teus usuaris a canvi d’un Like, un check in, etc. Es tracta d’una eina perfecta per a restaurants, hotels, bars, centres lúdics, botigues…

Wifi privada

Un servei per a necessitats empresarials

Una solució d’altes prestacions i capacitat, perfecta per donar accés a Internet als teus treballadors. e-Ports no només pensa en els teus usuaris externs, sinó que també pensa en la teva infraestructura wifi interna. T’oferim solucions que et permetin treure el màxim benefici possible de la instal·lació, com ara combinar dues xarxes wifi (privada i pública). Hi ha moltes possibilitats!

Punt a Punt

Connexió d’alta qualitat entre punts remots

Vols connectar dos llocs diferents a una mateixa línia d’Internet? Amb e-Ports pots. És senzill i molt pràctic. T’oferim una arquitectura tecnològica que et proveeixi de connectivitat en punts remots amb un servei de qualitat i màxima garantia.

Instal·lacions comunitàries

La millor solució quan t’agrada compartir

Les comunitats de propietaris també poden ser una experiència agradable, sobretot quan es comparteix una bona connexió a Internet. A e-Ports també oferim solucions per a comunitats de veïns que volen compartir la connexió… però tranquil, només la connexió a Internet (la resta és cosa vostra).

Centraleta IP i serveis multilínia

Funcions avançades per a les teves comunicacions

Troba a e-Ports les millors tarifes de telefonia fixa per a la teva centraleta IP i les funcions més avançades per a les teves comunicacions. Amb la telefonia IP et brindem menys despeses i moltes més possibilitats, com ara augmentar el nombre de línies, extensions i terminals segons les necessitats del teu negoci o empresa.