Inclusió Digital i Accessibilitat: Connectant Comunitats - EPORTS

Inclusió Digital i Accessibilitat: Connectant Comunitats

A ePorts, creiem que l’accés a Internet és un dret fonamental. És per això que estem compromesos amb la inclusió digital i l’accessibilitat, assegurant que tothom tingui l’oportunitat de connectar-se i participar plenament a la societat digital.

Entenem que no tothom té igualtat d’oportunitats en termes d’accés a la tecnologia i Internet. És per això que col·laborem amb comunitats desfavorides i organitzacions sense ànim de lucre per proporcionar connexions d’internet a aquells que podrien no tenir-hi accés. Mitjançant programes d’accés a internet subvencionats i punts d’accés comunitaris, volem assegurar que cap persona quedi enrere en la revolució digital.

A més de la connexió física, també fomentem la literatura digital. Oferim recursos d’educació en línia gratuïts i col·laborem amb escoles i institucions educatives per promoure habilitats digitals bàsiques. Entenem que la capacitat d’utilitzar la tecnologia és essencial en l’actualitat, sigui per a la feina, l’educació o la interacció social.

La inclusió digital és més que una tasca, és una missió que abraça els valors fonamentals de ePorts. Estem dedicats a connectar persones i comunitats, obrint oportunitats i possibilitats per a tothom. Amb cada connexió que establim, estem treballant per construir un món digital més equitatiu i accessible per a tothom.