Natros - EPORTS

Orígens

A FINALS DE JUNY DE L’ANY 2016, DUES DE LES PRIMERES OPERADORES DE TELECOMUNICACIONS LOCALS DE LES TTEE (NETPORTS FUNDADA AL 2009 I D’EBRETIC FUNDADA AL 2012) VAN DECIDIR UNIR ESFORÇOS PER FER FRONT AL CANVI DE PARADIGMA DEL MERCAT.

D’AQUESTA UNIÓ VA NÉIXER E-PORTS I, AMB ELLA, L’ACUMULACIÓ D’11 ANYS D’EXPERIÈNCIA AL SECTOR DE LES TELECOMUNICACIONS RURALS.

AMB L’EVOLUCIÓ DE LA TECNOLOGIA DE FORMA CONSTANT, EL PAPER DE L’OPERADOR LOCAL EN AQUEST MERCAT TANT CANVIANT I CADA VEGADA MÉS COLAPSAT ÉS VITAL PER APORTAR CONFIANÇA I “SENY”.

E-PORTS, TENINT CADA VEGADA MÉS PROP ELS GRANS OPERADORS, VA DECIDIR EXPANDIR-SE. A MEITAT DEL 2020 VA SUMAR AL SEU PROJECTE ALTRES OPERADORS MÉS PETITS AMB LA MATEIXA O MÉS EXPERIÈNCIA:
LA SÉNIA CABLE, LA CALA FIBRA (EL PRIMER I EL TERCER OPERADOR LOCAL DE LES TTEE AMB ANTIGUITAT) I XEIC, L’OPERADOR LOCAL PREDOMINANT A LA RIBERA D’EBRE I AL PRIORAT.

FINS A DIA D’AVUI ON HEM ACONSEGUIT AGRUPAR UN EQUIP FORMAT PER MÉS DE 70 PROFESSIONALS D’ARREU DE LES NOSTRES TERRES I AMB UN FUTUR QUE ENS PORTA PER EXPANDIR-NOS PER LA RESTA DELS TERRITORIS LIMÍTROFS, EL CAMP DE TARRAGONA (2021) I DIVERSES ZONES DE LA PROVÍNCIA DE LLEIDA (2022). I SEMPRE RESPECTANT ELS ORÍGENS LOCALS DEL NOSTRE TARANNÀ I LA NOSTRA MARCA.

VALORS

  1. La connexió és un mitjà i no en fi en si mateixa. A través d’ella, teixim relacions entre persones, empreses, territoris i cultures. Tu ets el centre. I, en tot el que fem, aquest punt el tenim molt present.
  2. De Terres de l’Ebre a casa teva i, de casa teva, al món: aquest és el nostre recorregut, estiguis on estiguis. Si podem, et connectem via internet amb fibra. Si no, ho fem a través de ràdio. La qüestió és arribar on estàs tu.
  3. Els nostres orígens ens defineixen i ens representen. I són motiu d’un orgull del qual no ens n’amaguem. El compromís que assolim amb l’entorn -i els éssers que l’habiten- és ferm i rotund. I sempre creixent.
  4. Som un operador innovador, però experimentat; pròxim, però seriós; hiperlocal, però amb la mirada hiperglobal. El nostre equip està integrat per persones que viuen al territori. Allà on anem, fem nous vincles. I ampliem la xarxa.
  5. Col·laborem amb projectes i organitzacions que comparteixen la nostra estima pel territori. I, sempre que ens és possible, impulsem iniciatives que, d’una manera o altra, representen i fan brillar la seva idiosincràsia.
  6. Ens centrem en la qualitat, la sostenibilitat, la innovació i l’eficiència. La nostra relació comença i acaba quan tu ho decideixis. La lletra petita l’utilitzem -única i exclusivament- per estalviar paper.
  7. Parlem el català del sud, però també el de més el nord, i el castellà, i l’anglès. I és més: si la teva llengua és una altra, amb una mica de temps, també intentarem incorporar-la.
  8. La connexió és un mitjà i no un fi en si mateixa. A través d’ella, teixim relacions entre persones, empreses, territoris i cultures. Tu ets el centre. I, en tot el que fem, aquest punt el tenim molt present. De fet, com pots veure, no ens cansem de repetir-lo (no només aquí i ara, sinó que aquesta serà la nostra màxima sempre i a tot arreu).